Neem contact met ons op:

Werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Ons team van enthousiaste monteurs beschikt over de nieuwste apparatuur en volgt regelmatig cursussen en scholing om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs kunt u bij ons terecht met al uw Volvo vraagstukken. Ook met ieder ander automerk bent u bij ons van harte welkom.

Elke occasion die onze garage verlaat is BOVAG gecertificeerd en voorzien van een Nationale Autopas. Met deze NAP bent u verzekerd van de juiste kilometerstand en bouwjaar.


Aankoopkeuring

Een auto laten keuren voordat u deze koopt is altijd een goed idee. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u zeker wat de technische staat van de auto is voordat u een koopcontract ondertekend.

Heeft u dus ergens een Volvo gezien en wilt u deze laten keuren? Bij Autobedrijf A. Janse kunt u voor slechts € 75,- excl. btw een aankoopkeuring laten doen. Hiervoor inspecteren wij de auto van binnen en van buiten, lezen wij deze uit met onze geavanceerde apparatuur en maken we een proefrit. Op deze manier heeft u zekerheid voordat u een gebruikte Volvo aanschaft.

Natuurlijk bent u ook met andere automerken bij ons van harte welkom voor een aankoopkeuring.

Wilt u ook een aankoopkeuring laten doen? Laat het ons weten.

Ontmoet het team

Onze vakkundige mensen helpen u graag verder, maak kennis met ons team!

Expert op het gebied van inkoop/import en verkoop

Jauke - Eigenaar

Een bezoek aan een garage saai?
By Marlou zeker niet!

Marlou - Mede-eigenaar

Door zijn veertigjarige ervaring weet hij werkelijk alles op het gebied van Volvo

Dries - Monteur

Weet als geen ander creatieve en klantgerichte oplossingen te bedenken

Bart - Monteur

Open chat
Powered by