hader img

Showroom van Volvo specialist Autobedrijf A. Janse in Elburg voor occasion verkoop

U bent van harte welkom om eens rustig ons constant wisselend aanbod auto's te komen bekijken in onze mooie showroom. Het showroom personeel ontvangt u met een heerlijk kopje koffie!

Altijd meerdere Volvo occasions op voorraad

In onze showroom hebben we altijd meerdere Volvo occasions voor u klaarstaan. Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over de occasion(s) waar u interesse in heeft. Een proefrit behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen, zodat wij de auto voor u klaar kunnen zetten.

Wanneer kan ik de showroom bezoeken?

U kunt onze showroom op werkdagen van 08:00 uur tot 18:00 uur bezoeken en op zaterdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Uw route kunt u plannen op onze routepagina.

Onze APP

Download nu onze app (A. Janse in de App en Playstore)
Registreer uw kenteken voor alle extra voordelen

U ontvangt herinneringen voor de onderhoudsbeurten van uw auto
U kunt gemakkelijk een werkafspraak inplannen
Direct contact via de chat
Altijd hulp bij pech of storing
U kunt digitaal een schade doorgeven
U blijft altijd op de hoogte van ons actuele occasions aanbod
Speciaal voor u geselecteerde acties

Betrouwbare service

Elke occasion die onze garage verlaat is BOVAG gecertificeerd en voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Met deze NAP heeft u een garandeerde kilometerstand en een gegarendeerd bouwjaar. Kijk eens onder het tabje occasions voor ons huidige aanbod.

A. Janse is een full-service Universeel BOVAG autobedrijf. In onze goed geoutilleerde werkplaats onderhoud en een enthousiast team van automonteurs uw Volvo.

APK reminder