Neem contact met ons op:
A. Janse | Autobedrijf Elburg | Volvo Specialist

Volvo & Mercedes specialist

Janse-Plat Automotive is Volvo en Mercedes specialist in hart en nieren. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en wensen omtrent Volvo en Mercedes. Ook met andere automerken bent u natuurlijk bij ons autobedrijf in Nunspeet (dichtbij Doornspijk en Elburg) van harte welkom.


Import

Uw droomauto in het buitenland gevonden? Wij helpen u graag bij het importeren van uw nieuwe voertuig! Dankzij onze uitgebreide kennis op het gebied van import kunnen wij u op alle vlakken ondersteunen.


Persoonlijke aandacht

Onze klanten staan bij ons op nummer één. Daarom hebben wij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mede hierdoor kunnen wij u altijd service op maat bieden.

Occasions

Onze nieuwste modellen staan voor u klaar

Foto van Volvo V40 1.5 T3 Polar+ Sport
€ 18.950 Volvo V40 1.5 T3 Polar+ Sport
152.585km 2019 Automaat ZN-477-L
Bekijken
Foto van Volvo 240 2.0i Polar
€ 4.950 Volvo 240 2.0i Polar
389.177km 1993 Handgeschakeld 38-HR-HN
Bekijken
Foto van Mercedes-Benz A-Klasse 200 AUT Bns Sol. AMG Night
Prijs op aanvraag Mercedes-Benz A-Klasse 200 AUT Bns Sol. AMG Night
71.689km 2019 Automaat G-289-GD
Bekijken
Foto van Volvo V60 2.0 T5 Momentum
Prijs op aanvraag Volvo V60 2.0 T5 Momentum
157.162km 2019 Automaat XG-049-T
Bekijken

Wij zijn verhuisd

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Janse-Plat Automotive, voorheen gevestigd in Elburg, is verhuisd naar een ruimere locatie in Nunspeet aan de Marconiweg 8! Met deze stap kunnen we verder groeien en onze occasions uitbreiden, terwijl we slechts 12 minuten verwijderd zijn van onze oude locatie.

Ons team staat klaar om jullie te verwelkomen in onze nieuwe showroom, waar we een breder assortiment en verbeterde faciliteiten bieden. We zijn dankbaar voor jullie steun en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze nieuwe locatie voor een fantastische ervaring bij Janse-Plat Automotive.

Wij gaan verhuizen
Pand

Waarom juist wij?

Wisselend aanbod

Wij hebben een constant wisselend aanbod van occasions in onze showroom voor u klaar staan. U bent altijd van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of om een proefrit te maken in een van onze auto’s. Kunt u niet binnen onze openingstijden? Geen probleem! Ook buiten onze openingstijden bent u op afspraak van harte welkom bij onze Volvo garage in Nunspeet.

Ervaring sinds 1960

Janse-Plat Automotive in Nunspeet is al onderdeel van de autobranche sinds 1960. Wij zijn begonnen als DAF dealer en zijn inmiddels Volvo en Mercedes specialist. Voor de aanschaf, het onderhoud of de reparaties van een Volvo of Mercedes occasion bent u bij ons autobedrijf in Nunspeet aan het juiste adres!

Uitstekende service

De klant staat bij ons op nummer één en daar hoort het geven van een uitstekende service zeker bij. Door onze ervaren monteurs en moderne Volvo en Mercedes garage kunnen wij u met al uw Volvo en Mercedes problemen helpen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ons team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Natuurlijk kunt u ook met uw auto van een ander merk bij ons terecht.

Pechhulp in Europa

Heeft u pech met uw auto in het buitenland? Geen probleem! Janse-Plat Automotive biedt pechhulp in heel Europa. Benieuwd naar onze pechhulp en de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op, ons team van specialisten helpt u graag.

Ontmoet het team

Onze vakkundige mensen helpen u graag verder, maak kennis met ons team!

Expert op het gebied van inkoop/import en verkoop.

Jauke Plat - Eigenaar

Efficiënt coördineren van werkplaatsactiviteiten met oog voor detail.

Bart Boonenberg - Werkplaatsverantwoordelijke

Werkend met passie voor vakmanschap en leergierige instelling.

Daniel Beijeman - Leerling Monteur

Vaardige monteur met uitgebreide technische expertise en oog voor precisie.

Joost van der Perk - Monteur

Toegewijd aan het herstellen en revitaliseren van auto's met aandacht voor kwaliteit.

Justin de Visser - Reconditioneerder

Nieuwsgierig met een enthousiaste houding en een sterke drang om te leren.

Stephan Bosgra - Stagiair

Nauwkeurig met een professionele en gastvrije aanpak.

Susanne Schouten - Receptioniste

Door zijn veertigjarige ervaring weet hij werkelijk alles op het gebied van Volvo.

Dries Spijkerboer - Monteur

Wat zeggen onze klanten?

  • Extremely helpful, they help you with whatever you need and think with you about your car. And their work is also done very well. Definitely would recommend!

    Willem-Jan Holmwood Avatar Willem-Jan Holmwood
    20 september 2021

    Vriendelijk en netjes geholpen proefrit gemaakt en tot aankoop overgegaan van een mooie volvo v60

    wilco witvliet Avatar wilco witvliet
    20 september 2021

    Zeer vriendelijk en deskundig

    C.M. Kortlever Avatar C.M. Kortlever
    20 september 2018
  • Via onze lokale garage een auto gekocht bij Janse. Een XC60 uit 2016. Ben alleen verbaasd dat er banden onder zitten uit 2013 met droogte scheuren. Lijkt me niet correct...Ik heb zelf geen contact gehad met de garage, maar hier is gewoon een oude set banden onder gegaan. Misschien is dit niet eens gedaan door Janse zelf, maar banden met droogte scheuren verkoop je niet lijkt me. Gelijk al een onvoorziene kostenpost dus...

    E. Matla Avatar E. Matla
    20 mei 2023

    Stonden met lekke band bij de Esso, toen onze krik niet werkte even binnen gelopen bij A. Janse. Zonder enig probleem kreeg ik de krik uit de werkplaats even mee om het karwei af te handelen. TOP, dank!!

    Koen Sterken Avatar Koen Sterken
    20 september 2021

    Super service! Motormanagement storing, gebeld, ik mocht dezelfde dag nog langskomen om een diagnose te stellen. Flexibel en vriendelijk! Ook al eerder goed werk geleverd met het vervangen van een distributieriem!

    FPSupport Avatar FPSupport
    20 juli 2023

Top garage met uitstekende mensen. Veel kennis van zaken. Kort gezegd: Top garage!!

Jan van Harten Avatar Jan van Harten
2 november 2019

Autobedrijf Nunspeet

Janse-Plat Automotive is een autobedrijf in Nunspeet. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Volvo en Mercedes. Bent u dus op zoek naar een Volvo of Mercedes occasion? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door middel van onze ervaren monteurs en moderne werkplaats kunnen wij u met al uw Volvo en Mercedes problemen helpen, maar ook met ieder ander automerk bent u bij ons van harte welkom.

Wij zijn begonnen als DAF dealer, later zijn alle DAF dealers overgegaan naar Volvo en zo zijn wij ook Volvo dealer geworden. U bent van harte welkom bij ons autobedrijf Nunspeet voor een heerlijke kop koffie en om onze occasions te bekijken.

Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn droomauto moet kunnen rijden. Heeft u uw droomauto gevonden in het buitenland? Dan kunnen wij u verder helpen met het importeren van de auto. Door jarenlange ervaring op het gebied van import kunnen wij op alle vlakken ondersteuning bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.