Neem contact met ons op:

Autobedrijf Doornspijk

Autobedrijf Doornspijk

Autobedrijf A. Janse is al sinds 1960 actief in de autobranche. Door passie in het vak te hebben en door te blijven ontwikkelen is Autobedrijf Janse begonnen als DAF dealer in de buurt van Elburg en nu uitgegroeid tot Volvo dealer specialist in de gemeente Doornspijk. Autobedrijf Janse Plat Automotive bestaat uit een ervaren team met ieder zijn specialisme, hierdoor helpen wij u bij de aanschaf en verkoop van uw auto en helpen de monteurs u met al uw autoproblemen, reparaties, onderhoud en vragen.

Autobedrijf Elburg - Volvo specialist

Showroom

A Janse, als autobedrijf Doornspijk, heeft een nieuwe moderne showroom staan in Nunspeet. U bent van harte welkom bij ons nieuwe pand (Marconiweg 8 in Nunspeet). Wij staan voor u klaar met een heerlijke kop koffie en geven u graag een proefrit in uw droomauto. In onze showroom is niet alleen het automerk Volvo te vinden, maar ook Mercedes en andere automerken. Ons autobedrijf nabij Doornspijk zorgt altijd voor een wisselend aanbod. Het pand is makkelijk te bereiken en goed zichtbaar vanaf de Elburgerweg als u door Nunspeet rijdt. Mede-eigenaar Marlou. zorgt ervoor dat een bezoek aan een autogarage zeker niet saai wordt.

Wij gaan verhuizen

Werkwijze

Bij ons autobedrijf nabij Doornspijk wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en bieden service op maat. Staat u tijdens een vakantie in het buitenland langs de weg met pech? Geen paniek, ook dan komen wij u helpen. Wij bieden pechhulp door heel Europa. Kortom wij zetten u als klant op nummer één!

Werkplaats

Naast onze showroom hebben wij een goed uitgeruste werkplaats waar onze gekwalificeerde monteurs bezig gaan aan uw auto. Mocht u een auto probleem ervaren dan weten onze monteurs altijd een creatieve en klantgerichte oplossing te bedenken. Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied en werken met plezier aan uw auto. Via de website is gemakkelijk een online afspraak in te plannen voor de werkplaats.

Autobedrijf in Doornspijk nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Op onze website hebben wij een overzicht van al onze auto’s staan. Via foto’s en video’s kunnen wij u al een kleine sneak peak geven van onze auto’s. Houd onze website goed in de gaten, ons aanbod wisselt regelmatig. Zo staan er naast Volvo auto’s ook vaak Mercedes-Benz auto’s tussen. Staat de auto die u op het oog heeft er niet tussen? Dan helpt eigenaar Jauke bij ons autobedrijf Doornspijk u verder met het inkopen van uw auto. Zelfs als de auto in het buitenland staat. Door de jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en import wordt u op alle vlakken geholpen. Op de website is ook de technische informatie over de auto te vinden. Komt u er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op voor persoonlijk advies. Via de website is er gemakkelijk een inruilvoorstel of een offerte voor de auto aanvragen. 

Volvo specialist garage Janse Doornspijk

Vragen over uw Volvo auto? Ons autobedrijf Doornspijk is gespecialiseerd in Volvo auto’s en is in staat elke vraag omtrent Volvo voor u beantwoorden. Door het specialisme in het automerk Volvo is er veel kennis op het gebied van onderhoud en zijn er gemakkelijk Volvo onderdelen en Volvo auto’s in te kopen. Staat uw type Volvo niet op de website? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan vertellen wij u de mogelijkheden.

Mercedes-Benz

Aan het aanbod is nu ook het merk Mercedes-Benz toegevoegd. Deze kon natuurlijk niet missen, want Mercedes-Benz staat bekend om de comfortabele zit, excellente afwerking en dat ze voorlopen op de nieuwste technieken. De slogan van Mercedes is dan ook ‘the best or nothing’. Autobedrijf Janse Plat Automotive werkt alleen met de beste en hoogwaardige occasions.

Ontmoet het team

Onze vakkundige mensen helpen u graag verder, maak kennis met ons team!

Expert op het gebied van inkoop/import en verkoop

Jauke - Eigenaar

Een bezoek aan een garage saai?
By Marlou zeker niet!

Marlou - Mede-eigenaar

Door zijn veertigjarige ervaring weet hij werkelijk alles op het gebied van Volvo

Dries - Monteur

Weet als geen ander creatieve en klantgerichte oplossingen te bedenken

Bart - Monteur